Данас на Радио Будва, испред колације “За будућност Будве – Будва, отворени град, гостовала је кандидаткиња за одборницу, Верица Каљевић.

Верица Kaљевић акценат ставља на потребе грађана које ће бити изнад свих појединачних и ситних интереса. Додаје, да су програмом обухваћени пројекти који су проблематични за град, а за које сматрамо да је њихова реализација, уз заједнички труд, остварљива. Верица Каљевић као највеће проблеме истиче инфраструктуру, паркинг мјеста, стамбена питања и културу која је заборављена.

“Будва је потентна општина и њен потенцијал мора бити искоришћен на прави начин како би боравак свих нас у Будви био угодан. Коалиција “За будућност Будве – Будва, отворени град” поставиће добру основу за стварање напретка Будве. Упркос свим инсинуацијама који иду на рачун коалиције “За будућност Будве – Будва, отворени град, сматрам да грађани Будве немају дилему и јасно им је коме ће дати глас. Након 26. маја, заједно са грађанима Будве, створићемо могућност сигурније политике која ће обезбједити бољи живот у нашој Будви.”

У име листе “За будућност Будве – Будва, отворени град”, Верица Каљевић је позвала грађане да паметно гласају 26. маја. Број 3 носи одређену симболику, а то је стабилност, напредак и јединство за будућност Будве!

“Коалиција за будућност Будве – Будва, отворени град”

Младен Микијељ