Младен Микијељ је рођен 1990. године у Котору. Његова посвећеност будућности Будве као стабилног и инклузивног града за све људе представља кључну тачку његове политичке каријере. Са значајним искуством у Министарству економије Црне Горе, Комерцијалној банци АД Подгорица, те као одборник и предсjедник Одбора за финансије, привреду и развој, Младен је доказао своју стручност и лидерство у области финансија. Осим тога, обављао је функцију вршиоца дужности секретара за инвестиције, што га је додатно оспособило за вођење инвестиционих пројеката и развој локалне заједнице. Своје богато знање и искуство као директор Јавног предузећа за управљање морским добром Црне Горе користи како би допринио бољитку Будве и Црне Горе. Младен је идеалан кандидат за будућег предсједника општине Будва спреман да се континуирано бори за напредак и просперитет града Будве.

Никола Мердовић, рођен 1994. године у Бијелом Пољу, завршио је основну и средњу школу у родном граду. Своје вјештине усавршио је у области машинско-техничких постројења бродског смјера. Кроз рад као референт за послове контроле у Јавном предузећу за управљање морским добром Црне Горе, показао је ефикасност и посвећеност у управљању морским ресурсима. Тренутно обавља функцију пословође у сектору за поморски и приобални превоз поменутог предузећа, стичући драгоцјено искуство које га квалификује као одговорног и стручног кандидата за улогу одборника у Будви. 

Предраг Џикнић, рођен 1992. године, дипломирао је на Факултету за менаџмент и бизнис у туризму у Новом Саду. Након завршетка студија, стекао је искуство радећи у Америци, да би се потом вратио у Црну Гору. Ангажовао се као члан Социјалистичке народне партије у Будви, активно учествујући у разним друштвеним акцијама. Његова одговорност му је омогућила позицију секретара Општинског одбора СНП-а у Будви. Искуство као савјетника директора у Д.О.О. “Медитеран рекламе” додатно је истакло његову професионалност, чинећи га изванредним кандидатом за улогу одборника у Будви. 

Марија Вучићевић, рођена 2000. године, завршила је студије на Поморском факултету у Котору и стекла звање дипломираног менаџера у поморству. Колико је истрајна у својим циљевима, говори нам податак да је тренутно на мастер студијама, а радно искуство стиче као приправник у агенцији BWА Jachting d.о.о. Porto Montenegro. Преданост, марљивост у раду и активни политички ангажман у странци „Покрет за промјене“ чини ову младу особу изврсним кандидатом за одборницу у Будви. 

Валентина Дабовић, рођена 1982. године, завршила је студије на Поморском факултету у Котору и стекла диплому као менаџер у поморству. Са богатим искуством од 2007. до 2018. године у области комуналне инспекције, Валентина је напредовала до позиције извршног директора у Д.О.О. „Академија знања“ у Будви. Њен ентузијазам и преданост развоју Будве јасно се види кроз планове проширења капацитета Академије знања и изградње студентског дома. Својим залагањем и идејама, показује се као одличан кандидат за одборницу у Будви. 

Марина Дулетић, рођена 1981. године, дипломирала је на Факултету за примјењени менаџмент, економију и финансије у Београду, стекавши звање дипломирани инжењер менаџмента. Са искуством од 2002. до 2019. године у компанији А.Д. „Montenegro airlines“, те тренутним ангажовањем у Д.О.О. „Комунално“ Будва на позицији референта за наплату од правних лица, Марина је изградила репутацију посвећеног професионалца. Њен одговоран приступ послу наглашава њене завидне способности, а комбинација искуства и образовања чини је изврсним кандидатом за одборницу у Будви. 

Жарко Ристић, рођен 1969. године, дипломирао је на Филозофском факултету у Приштини, одсјек за енглески језик и књижевност. Прве радне кораке направио је у просвјети – у ЈУОШ „Вук Караџић“ у Беранама, а својим марљивим радом и дугогодишњим искуством у настави, дошао је до позиције директора ЈПУ „Љубица В. Јовановић – Маше“ у Будви. Види будућност Будве у дјеци и залаже се за изградњу вртића како би се обезбиједили квалитетни услови за дјецу, највеће благо Будве. Његова завидна каријера и посвећеност васпитању и образовању чине га идеалним кандидатом за одборника у Будви. 

Нела Бабовић је рођена 1998. године у Никшићу. Истиче да Будву воли једнако колико и свој родни град. Међу првима у својој генерацији, завршила је мастер студије менаџмента у поморству у Котору, и има звање Мастер поморски менаџер. Њена професионална преокупација је управљање морским лукама и тренутно ради у Јавном предузећу за управљање морским добром Црне Горе. Кандидатуром за одборницу показала је пуну посвећеност будућности Будве и жељу да допринесе промоцији женског учешћа у политичком животу. 

Јована Тодоровић је рођена 1988. године у Осијеку. Докторанд је драмских умјетности и портпарол Демократске народне партије. Поред тога, хонорарно је запослена у Црногорском народном позоришту и остварила се у многобројним улогама на представама, фестивалима, телевизији и филму. Спојем глуме и политике истакла се на домаћој јавној сцени, а као будући одборник даће пуни допринос даљем културном развоју Будве. 

Луција Ђурашковић је рођена 1960. године у Котору. Дипломирала је на Филозофском факултету – група за Историју умјетности. Посједује богато искуство у вођењу музеја и галерија Будве што је крунисано многим престижним наградама за наш град. Истакла се као организатор научних скупова из области историје умјетности и књижевности, али и као аутор већег броја научних текстова. Мотив да се кандидује за одборницу јој је љубав према Будви и њеном културном наслеђу. 

Милица Франета, рођена 1986. Године. Своје образовање, од основне и средње школе у Будви до дипломе Економског факултета на смјеру маркетинг, показује њену посвећеност и упорност у постизању циљева како у образовању, тако и у раду. Кроз своју радну каријеру, прошла је кроз различите позиције, почевши од припавничког стажа у Д.О.О. “Медитеран рекламе” Будва, а као извршна директорица у приватном сектору, стекла је вриједно искуство у вођењу тимова и доношењу стратегијских одлука. Њена тренутна позиција на мјесту сарадника за пристаништа, привезишта, сидришта и понтоне у Јавном предузећу за управљање морским добром Црне Горе додатно наглашава њену способност да успјешно сарађује с различитим интересним групама. Милицина преданост и жеља за побољшањем услова живота грађана Будве чине је идеалним кандидатом за одборника.

Бојана Вуксановић је рођена 1995. године на Цетињу. По професији је правник и своје знање из кривичног права, усавршавала је код реномираних адвокатских канцеларија у Београду. Професионално је потпуно посвећена Будви, гдје је и стекла озбиљно радно искуство. Данас ради као правник у Д.О.О. „Медитерански спортски центар“, а свој индивидуализам изражава кроз колумне и сликарство. Одговорност према свом граду показала је овом кандидатуром за одборницу.

Верица Каљевић је рођена 1978. године у Бијелом Пољу. Као студент генерације, дипломирала је на Економском факултету са оцјеном 9,97. Од 2010. г. живи и ради у Будви као ПР менаџер у склопу Д.О.О. „Паркинг сервис“. У свом дугогодишњем радном искуству, истакла се као посвећен професионалац са изузетним вјештинама из области односа с јавношћу, што је чини сјајним кандидатом за одборницу. 

Никола Краљ је рођен 1990. године. У Будви је завршио основно и средње образовање, а звање дипломираног туризмолога стекао је на Факултету за туризам и хотелијерство у Котору. Значајно искуство стиче на позицији помоћника Туристичке организације у Будви. Кроз активно учешће у локалном парламенту у претходна два сазива и функцију предсједника клуба одборника „За будућност Будве, НСД-ПЗП“, демонстрирао је своју преданост и способност да се бори за интересе грађана. Са снажним ставом и великом посвећеношћу својој заједници, Никола Краљ је идеалан кандидат за одборника. 

Милош Станковић, рођен 1989. године, посjедује диплому из менаџмента пословања и богато радно искуство у Д.О.О. „Водовод и канализација“ – Будва, гдjе је напредовао са позиције шефа контроле мреже до руководиоца водоводне и канализационе мреже. Такође, доприноси заједници као члан Одбора директора „Регионалног водовода“. Са претходним искуством као одборника, Милошева кандидатура представља наставак посвећеног рада и залагања за бољитак заједнице. 

Радко Гарчевић, рођен 1989. године, студент на Правном факултету, Универзитета у Београду. Посједује завидну личну библиотеку и показује дубоко интересовање за геополитику и историју. Кроз своје ангажовање у невладином сектору и организацију бројних културних манифестација Радко је јасно показао своју способност и страст према промовисању културе и умјетности. Са богатим знањем језика и култура других народа, Радко је идеални кандидат за одборника. 

Тијана Рађеновић, рођена 1995. године, посjедује високо образовање из области пословног менаџмента и има искуство у раду са свјетски признатим „Аман Ризорт“-ом на Светом Стефану, гдjе je била ангажована на пословима финансија. Од 2019. године ради у кабинету предсједника Општине, те је њено искуство и вјештине чине изврсним кандидатом за одборницу.

Крсто Рађеновић је рођен 1967. године. Кроз високо образовање из области туризма стицао је драгоцјена знања радом у многобројним туристичким компанијама. Тренутно је ангажован у Министарству пољопривреде као државни секретар. Са својим стручним знањем из туризма и искуством из државне управе, Крсто ће сигурно бити важан члан локалног парламента и допринијети његовом развоју. 

Срђан Зекић, рођен 1982. године у Беранама, посједује диплому правника и започео је своју каријеру кроз приправнички стаж у адвокатској канцеларији. Након тога, стекао је вриjедно радно искуство као извршни директор у приватној фирми прије него што је преузео позицију извршног директора у Д.О.О. „Паркинг сервис“. Са својим знањем из права и искуством у управљању, Срђан ће бити кључна фигура у унапрјеђењу паркинг услуга и инфраструктуре града.

Милан Ковачевић, рођен 1981. године, дипломирани економиста, започео је каријеру у Центру за предузетништво и економски развој у Подгорици, гдје је учествовао у пројектима формирања кластера у Црној Гори, изради стратешких планова развоја неких од црногорских општина, као и истраживањима тржишта, јавног мњења и изради пословних планова. Тренутно ради у систему „Mercator CG“, гдје успјешно води малопродајне јединице. Богато искуство из реалног сектора, чини га изврсним кандидатом за позицију одборника у локалном парламенту. 

Никола Вучићевић је рођен  1970. године. У Новом Саду је дипломирао на Факултету физичке културе и седму годину заредом је директор „Медитеранског спортског центра“ у Будви. Богато искуство које је стекао у спортском сектору чини га значајним кандидатом за одборника у будванском парламенту. Залагањем за унапрјеђење статуса локалних спортиста и спортских клубова показао је како се Будва воли на прави начин. 

Данка Газдић је рођена 1981. године. Дипломирала је на Факултету полтичких наука на смјеру социјалне политике и социјалног рада. Као специјалиста за међународно хуманитарно право и право људских ресурса драгоцјен је кандидат за одборницу. Радну каријеру је започела на пословима унутрашње контроле у АД „Рудник угља“ у Пљевљима. Важно искуство посљедњих година стиче на административним пословима у нотарској канцеларији у Будви. 

Филип Вујовић је рођен 1996. године. Основну и средњу школу завршио је у Будви, да би потом дипломирао на Правном факултету за привреду и правосуђе у Новом Саду. Искуство које као одборник има у два претходна сазива локалног парламента чини га важним кандидатом за општински парламент. Ентузијазмом и залагањем за добро Будве показао је младима на који начин треба да дају свој допринос развоју Будве. 

Милица Бабић је рођена 1983. године. Дипломирала је на Пољопривредном факултету у Београду гдје је стекла звање дипломираног инжењера. Радно искуство је започела у филмској индустрији радећи у продукцијској кући „Wоrk in Progress“. Била је ангажована у Служби менаџера Општине Будва што је чини идеалном кандидаткињом за локални парламент.

Милена Цицмил је рођена 1995. године. Студент је Филозофског факултета у Никшићу на смјеру италијанског и енглеског језика. Тренутно стиче радно искуство у „Медитеранском спортском центру“ у Будви као сарадник у маркетингу. Идеалан је кандидат за одборницу јер би њен ангажман у локалном парламенту био од користи за заједницу, с обзиром на потенцијал да комбинује језичке вјештине и искуство у маркетингу и промовисању интереса грађана.

Немања Куљача, рођен 1979. године у Никшићу, дипломирао је на Факултету политичких наука у Београду на смјеру међународни односи. Посједује богато радно и волонтерско искуство у областима туризма, маркетинга и очувања локалне културе. Као оснивач и извршни директор у организацијама из домена туризма, те као предсједник невладиних и културних организација, Немања је доказао своју дубоку посвећеност развоју града Будве. Тренутно обавља функцију директора Туристичке организације Будва и активно је ангажован на политичком плану. Његове вјештине, посвећеност и досадашњи рад чине га идеалним кандидатом за унапрјеђење туризма, културне баштине и ширег развоја Будве. 

Бојана Тешевић, рођена 1987. године, посједује диплому магистра економије из области људских ресурса Са значајним искуством из приватног сектора, Бојана доноси знање и вјештине из области комуникације и промоције. Стицала је искуство у различитим областима, укључујући маркетинг, финансије и право. Посебно се истиче њен ангажман у интерпретацији културне баштине и едукацији. Као PR Јавног предузећа за управљање морским добром Црне Горе, њене комуникационе вјештине је чине идеалним кандидатом за позицију одборнице, способну да ефикасно заступа и промовише интересе свих грађана Будве.

Бојана Пићан, рођена 1998. године, са дипломом из економије и докторатом у току, посједује дубоко разумијевање глобалних економских изазова. Њено искуство из домена економске дипломатије, рад са студентима на факултету, као и активно учешће у скупштинским одборима демонстрираjy њену способност да ефективно служи интересима Будве на локалном и међународном нивоу. Са својим квалификацијама, искуством и преданошћу, Бојана се истиче као идеалан кандидат за одборницу који би у потпуности одговорио на потребе и очекивања заједнице коју представља. Бојана је народна посланица у актуелном мандату Супштине Црне Горе. 

Никола Кажанегра, рођен 1995. године, дипломирао је на Факултету за туристички и хотелски менаџмент у Београду, гдје је стицао знања и вјештине потребне за успјешну каријеру. Кроз радно искуство у Туристичкој организацији општине Будва, у области маркетинга, као и у Јавном предузећу за управљање морским добром Црне Горе, гдје је био ангажован као асистент за односе с јавношћу у кабинету директора, Никола је показао посвећеност, професионализам и ентузијазам. Тренутно обавља дужност вршиоца функције директора у Д.О.О. „Медитеран рекламе“ Будва. Младалачка енергија и посвећеност локалној заједници чине га идеалним кандидатом за одборника. 

Давор Вукелић, рођен је 1978. године у Бару. Своју успјешну радну каријеру започео је у угоститељству 2001. године, гдје је стекао драгоцјено искуство у раду с људима и пружању врхунских услуга. Његовим преданим радом и посвећеношћу, показао је изузетне способности у вођењу и организацији послова. Давор је запослен у Д.О.О. “Паркинг сервис”, гдје се истакао на позицији контролора. Као потенцијални кандидат за одборника, Давор обилује богатим искуством у сектору услуга што му омогућава да истински разумије потребе туристичких радника и да ефикасно одговори на проблеме суграђана.

Невена Бајчетић, рођена је 1993. године у Пљевљима, дипломирала је на Факултету политичких наука у Бања Луци, на смјеру међународни односи и дипломатија. Започела је своју каријеру кроз приправнички стаж у Општини Будва, гдје је радила у кабинету предсједника. Као активна чланица Нове српске демократије, доприноси раду странке фокусирајући се на друштвена питања и тежећи ка позитивним промјенама у друштву. Њен ангажман и залагање јасно показују њену жељу да допринесе бољитку друштва што је чини идеалним кандидатом за одборницу. 

Марко Греговић, рођен 1992. године, истиче се својим образовањем у правној области и значајним искуством у развоју туристичке индустрије. У 2022. години, придружио се савjету Мјесне заједнице Петровац са жељом да допринесе побољшању квалитета живота суграђана. Његов ангажман у „Комунално“ Д.О.О. Будва додатно говори о преданости и спремности на рад. Марко Греговић је одличан кандидат за одборника, спреман да се у потпуности посвети развоју заједнице из које долази. 

Маша Вукић je рођена 1971. године у Никшићу. Као економиста, започела је каријеру у Комерцијалној банци АД Подгорица и била на позицији шефа експозитуре. Касније је наставила свој рад у Будви, гдје је обављала функцију сарадника за послове са привредом и становништвом. Тренутно је чланица Управног одбора Јавног предузећа за управљање морским добром Црне Горе и руководилац Економско-финансијске службе. Богато искуство из финансија и банкарства чини је идеалним кандидатом за одборницу који ће радити на успостављању економске стабилности јавних финансија.

Радислав Масловарић, рођен 1966. године, дипломирао је руски језик и књижевност на Филозофском факултету у Никшићу. Даље усавршавање стекао је у Москви на Институту за Руски језик „А.С. Пушкин“. Активан је оснивач Удружења за слободну ријеч, заступајући принципе слободе говора. Као сарадник часописа „Универзитетска ријеч“, доприноси темама културе, образовања и друштвених промјена. Радислав је предан заговорник образовања, културе и слободе изражавања, те је спреман унаприједити друштво кроз свој интегритет и иновативност као кандидат за одборника. 

Тим Будва