Иницијатива враћања Луке Будва у руке грађана представља изузетан примјер јединства, стабилности и напретка које град Будве остварује.

Будући предсједник општине Будва и актуелни директор Јавног предузећа за управљање морским добром Црне Горе, Младен Микијељ је током трогодишњег рада, поставио три кључна циља у погледу враћања државних ресурса у власништво државе и њених грађана- плажа Вектра Бока, трајектна линија Каменари – Лепетане и сада, Луке Будва.

Преузимамо одговорност и за овај веома важан локалитет, који ће сваким сваким даном бити све активнији, како би била отворена не само за грађане Будве, него за туристе и све оне који желе да дођу у Будву. Кроз отворену луку, Будва ће бити метропола не само црногорског туризма, него и метропола цијелог Јадрана.

Повратком Луке Будва грађанима, стварамо нове вриједности – отварамо врата новим радним мјестима која ће подржати економски просперитет локалне заједнице. Овај корак симболизује наше јединство у циљу одрживог развоја, пружа стабилност кроз контролу над важним ресурсима и отвара пут напретку који ће Будву учинити још атрактивнијом дестинацијом. Уједињени у овом подухвату, градимо темеље стабилне и перспективне Будве за све њене становнике и посјетиоце.

“За будућност Будве – Будва, отворени град”
Младен Микијељ