Академија знања Будва, на челу са директорицом Валентином Дабовић, постигла је значајне пословне резултате, што је потврђено и освајањем престижних признања као што су “Бонитетна оцјена А+” и “Best Manager Award”, што значи да фирма остварује одличан профит и има добру оцјену кредитне способности.

У складу са визијом унапријеђивања образовања и културног развоја, Дабовић планира проширење Академије. То подразумијева адаптацију до сада неискоришћеног четвртог спрата, за шта је услов добијање употребне дозволе, а што се очекује у текућој години. Прилагођавање тог простора потребама будућих реномираних факултета, створили би се услови за добијање статуса Универзитетског центра и проширење понуде за образовање младих, као неопходног комплементарног садржаја планирана је изградња мултифункционалног студентског дома поред Академије.

Ова амбициозна, али реално остварљива замисао, отвара нове могућности за Академију и заједницу у цјелини. Уложићемо сво знање, труд и средства да будемо лидери у области образовања, да радимо у јавном интересу, а превасходно дјеце и младих, и допринесемо развоју Будве у области знања и културе. То је наша мисија и наш императив.

“За будућност Будве – Будва, отворени град”
Младен Микијељ,
Предсједник општине Будва