Поштовани суграђани, драги пријатељи,

Коалиција “За будућност Будве – Будва, отворени град” најављује побједничку конвенцију која ће се одржати у сриједу, 22. маја 2024. године, с почетком у 20.00 сати, на платоу испред зграде Југословенског рјечног бродарства.

Младен Микијељ, предсједник општине који уједињује, је окупио снаге од 30. августа 2020. године, укључујући Нову српску демократију (НСД), Демократску народну партију (ДНП), Покрет за промјене (ПЗП), Социјалистичку народну партију (СНП), Уједињену Црну Гору, Праву Црну Гору, Слободну Црну Гору, ДЕМОС и Радничку партију.
Наш циљ је стварање боље и просперитетније будућности за Будву и све њене грађане. Ваше присуство ће бити једнако важно тога дана, као и сваког наредног послије 26. маја, када ћемо кроз јединство, допринијети да Будва буде град какав и заслужује – град заједништва.

Суграђани, ми морамо заједно с вама пружити подршку вриједностима јединства, стабилности и напретка те позвати на заједничко дјеловање за бољу будућност нашег града. Само уз вашу подршку, Будва ће постати град у којем су сви добродошли и гдје свако тежи заједничком циљу. Будва ће бити град који се брине о свим својим грађанима. Будва ће бити отворени град!

“За будућност Будве – Будва, отворени град”
Младен Микијељ