Драги суграђани,

Желим вас замолити да одвојите тренутак и пажљиво размислите о будућности Будве.

Поједини „политичари“ знају одржавати власт искључиво кроз стварање дубоких подјела и у атмосфери константне неизвјесности. У таквим околностима, људи су препуштени себи, забринути за властиту будућност и без мотивације да се боре за општи интерес свих нас у Будви. Без стабилности нема напретка!

Пишем вам не као кандидат за предсједника општине Будва, већ као неко ко истински вјерује да је политичка стабилност кључ за изградњу будућности наше заједнице. Као директор Јавног предузећа за управљање морским добром, потврдио сам важност стабилног окружења за развој.

Стабилност није само фраза која се користи у изборној кампањи. То је основни предуслов за напредак. То је стање у којем сваки појединац, свака породица може планирати своју будућност, гдје предузетници могу улагати са сигурношћу, а млади могу градити каријеру. То је визија Будве за коју се залажемо.

Све одлуке које ћу доносити као предсједник Општине биће вођене идејом стабилности. Сви пројекти иза којих ћу стати, биће усмјерени ка унапређењу и просперитету Будве. Сарадња са свим нивоима власти је кључна. Сарадња са централном влашћу није знак слабости, већ наша снага – прилика за максимално коришћење ресурса за развој нашег града.

На крају, желим вас позвати да поново размислите о томе какву Будву желите када станете испред гласачке кутије 26. маја. Одлука о томе каква ће Будва бити након тог дана је у вашим рукама. Стога вас позивам да гласате за будућност Будве у којој је стабилност не само ријеч, већ стварност коју живимо свакодневно.

С поштовањем,

Младен Микијељ, предсједник општине Будва