Беспризорне оптужбе против Николе Краља су покушај да Будва поново постане затворени град у ком влада ДПС са сателитима.
Удружени напади будућих коалиционих партнера, на нашег члана, Николу Краља, јасан су показатељ очајничких покушаја да се дискредитује наша мисија да Будва буде град, који није омеђен ситним интересима појединаца, већ је отворен за све који воле Будву и који је виде као свој дом. Ове оптужбе, које су се појавиле у свјетлу кривичне пријаве против господина Краља, су беспризорне и одраз неваспитања. У стварности, Никола Краљ је приступачан и отворен, увијек спреман да помогне и пружи подршку.

Супротно томе, ДПС и њихови савезници показују своје право лице, да дијеле људе зарад што дужег опстанка на власти. Такве методе ми у Будви добро знамо и на изборима ћемо им показати да нема повратка на старо.
Побједом на изборима ми доносимо сигурност, стабилност и напредак у животе свих нас, умјесто оних који једино желе власт, стварајући неизвјесност и разбијајући јединство свих нас који волимо Будву.

Ми са листе “За будућност Будве – Будва, отворени град” позивамо све грађане да не вјерују у ове политичке преваре и обмане и да својим гласом подрже прави пут за Будву – да у отвореном граду уживамо у сигурности, стабилности и напретку. Само заједно можемо осигурати да наш град поново не постане талац прошлости, већ светионик будућности за све наше грађане.

Избори су прилика да покажемо да Будва заслужује боље, да заслужује лидерство које ће чувати интересе свих грађана, а не само одабраних.
Наша листа “За будућност Будве – Будва, отворени град” је посвећена управо томе – изградњи Будве као чистог, уређеног и одговорног града.

“За будућност Будве – Будва, отворени град”
Младен Микијељ,
Предсједник општине Будва