Младен Микијељ, носилац листе „За будућност Будве – Будва, отворени град“, организовао је разговор и дружење са пензионерима, најстаријим суграђанима Будве.

У пријатељској атмосфери, велики број пензионера је разговарао са предсjедником општине Будва, Младеном Микијељем, о заједничким напорима за очување јединства, стабилности града и стварању напредка за будућност Будве коју волимо.

У недељу не бирамо само предсjедника Општине, већ и какву Будву желимо да градимо и у каквој Будви желимо да живимо. Сваки пензионер ће добити додатних 50 евра мjeсечно и бесплатан градски превоз. Завршићемо пројекат изградње болнице у Будви, како би сви грађани имали адекватне услове за лијечење у свом граду. Ваше искуство и мудрост су непроцjењиви за нас, и ваш допринос ће бити кључан у изградњи боље будућности Будве коју волимо. Само заједно можемо осигурати јединство, стабилност и напредак нашег града.

Овај догађај наглашава значај повезивања различитих генерација у нашем друштву и потребу заједничког рада на очувању јединства, стабилности и напретка за Будву коју волимо.

“За будућност Будве – Будва, отворени град”
Младен Микијељ