Кампања још није ни почела, а већ је Будва затрпана лажним обећањима оних који су уништили Будву, којима је једини циљ отимање власти и задовољавање личних интереса. У овом контексту, наша коалиција ,,За будућност Будве – Будва отворени град“ истиче се као једина права снага посвећена обнављању правих будванских вриједности и будућем напретку Будве.

За разлику од тврдњи Демократске партије социјалиста (ДПС), која изражава жаљење због ‘деценије пропадања’, заборављајући да помене све оно што су они уништили, покрали и однијели док су владали Будвом. Са друге стране, наша коалиција представља јасан и изводљив план за будућност Будве. Док се ДПС мучи да скупи остатке својих старих коалиционих партнера и тражи нове фантомске листе за помагаче да би можда дошла у прилику да отме власт, наша кампања пажљиво прави план за чистију, организованију и уређенију Будву.

Наша визија за будућност Будве није ограничена уским интересима неколицине људи, већ је отворен позив свима који воле Будву и виде је као свој дом да нам се придруже. Имамо велике планове како да свако од нас живи добро, сигурно и безбрижно. Изградња нових и реконструкција постојећих паркова и малих зелених површина како бисмо обезбиједили да д‌јетињство будванске дјеце не буде обиљежено бетоном и ускраћено профитом појединаца, већ обогаћено зеленилом и игралиштима. Поред тога, ријешићемо се трајног проблема првљавог града. Уводимо наше правило од ’48 сати’. Очистићемо Будву, гарантујући да се сви комунални проблеми ријеше у року од два дана или да се одреди тачан датум рјешевања проблема.

Док ДПС наговјештава нестабилност и повратак у ружну прошлост, ,,За будућност Будве – Будва, отворени град“ обећава стабилност, сигурност и напредак. Јасно је да на овим изборима одлучујемо да ли ћемо назад у прошлост са несигурним савезима ДПС-а или напредак са ,,За будућност Будве – Будва отворени град“. За нас ови изборе нису прилика за преузимање власти, већ за преузимање одговорности да стварамо сигурну, безбрижну и лијепу будућност за све нас који волимо Будву.

Младен Микијељ, кандидат за предсједника општине: “Ови избори су о будућности гдје наше преузимање одговорности, значи спријечавање повратка ДПС-а и њихових савезника на власт и остваривање личних интереса као јединог мотива уласка у општину. Ми смо овдје не да дијелимо, већ да ујединимо, не да владамо, већ да служимо.”
Позивамо грађане Будве да нам се придруже у изградњи будућности у којој Будва остаје отворена, не само у нашим границама, већ у нашим срцима и дјелима.

“За будућност Будве – Будва, отворени град”
Младен Микијељ,
Предсједник општине Будва