“Одбијамо разговоре са ДПС-ом, СДП-ом и ,,сателит листама”. Позивамо све странке да се јасно изјасне”

Поводом жеље Демократске партије социјалиста (ДПС) да разговара са свима о могућим постизборним коалицијама, наша коалиција ,,За будућност Будве – Будва отворени град” жели јасно да стави до знања да неће учествовати у разговорима са странком која је остала непромијењена, иста као док је била на власти. ДПС је још увијек ништа друго до организована криминална група.
ДПС, странка која је деценијама вођена личним интересима, не може бити дио нашег плана за будућност Будве. Наше опредјељење је да преузмемо јавну, одговорну и заједничку управу, а сарадња са странком оптерећеном скандалима и корупцијом била би повратак у ружну прошлост за Будву коју сви волимо.

Позивамо све политичке субјекте у Будви да јавно изнесу своје ставове о потенцијалним коалицијама са ДПС-ом. Грађани Будве заслужују да знају да ли ће њихови гласови бити искоришћени за сарадњу са онима који су Будву довели до ивице пропасти.

Наш позив је јасан: Само кроз стабилност, јединство и искреност можемо осигурати да Будва крене напријед, без терета прошлости. Нећемо дозволити да се историја злоупотребе и корупције понови. Стојимо чврсто уз наше грађане и позивамо све странке да се придруже овој борби за праведнију, сигурнију и просперитетнију Будву.

Младен Микијељ, кандидат за предсједника општине: “Нећемо сарађивати са онима чије су руке везане ланцима прошлости. Наша мисија је јасна – ујединити Будву под заставом интегритета и транспарентности.”

“За будућност Будве – Будва, отворени град”
Младен Микијељ,
Предсједник општине Будва