Више стотина грађана, данас је присуствовало предаји листе коалиције “За будућност Будве – Будва, отворени град”. То представља снажан сигнал подршке повјерења који грађани Будве поклањају нашој коалицији.

“На предстојећим изборима, ми не бирамо само предсједника и одборнике. Много битније од тога – на следећим изборима, бирамо између јединства и подјела, између стабилности и неизвјесности и између напретка и тапкања у мјесту! У политици нисмо сви исти. Ми желимо да ујединимо Будву и да заједно са свим грађанима градимо наш град. Други би да дијеле људе како би дошли на власт и ту се што дуже задржали. Ми доносимо стабилност као темељ на ком се зида будућност Будве. Други сију неизвијесност, зато што се само у општој неизвијесности најбоље сналазе. Ми смо окренути ка напретку Будве и зато учествујемо на овим изборима. Други гледају како да се дочепају власти и зато су спремни да праве коалиције са онима који су у Будви направили хаос. Као коалиција, обавезујемо се да ћемо наставити слушати и заступати интересе свих грађана, те да ћемо се борити за транспарентно и одговорно управљање градом”, изјавио је будићи предсједник Општине Будва, Младен Микијељ.

На челу листе је актуелни директор Јавног предузећа за управљање морским добром Црне Горе, Младен Микијељ, а коалицију чине: Нова српска демократија (НСД), Демократска народна партија (ДНП), Покрет за промјене (ПЗП), Социјалистичка народна партија (СНП), Уједињена Црна Гора, Права Црна Гора, Слободна Црна Гора, ДЕМОС и Радничка партија. Широка коалиција удружила је снаге како би заједно радила на просперитету и напретку Будве. Листу чини 33 кандидата, међу којима је више од 93% високошколаца, око 60% жена и 30% млађих од 30 година:
1. Младен Микијељ
2. Немања Куљача
3. Бојана Пићан
4. Марко Греговић
5. Милош Дулетић
6. Марија Вучићевић
7. Јована Тодоровић
8. Никола Кажанегра
9. Слободан Раичевић
10. Верица Каљевић
11. Бојана Вуксановић
12. Горан Дољаница
13. Радислав Масловарић
14. Филип Вујовић
15. Милена Кажанегра
16. Милена Цицмил
17. Давор Вукелић
18. Кристина Рафаиловић
19. Борка Миљковић
20. Предраг Џикнић
21. Бојана Тешевић
22. Марина Дулетић
23. Маша Вукић
24. Милица Бабић
25. Јелена Зекић
26. Милица Франета
27. Дијана Дошљак
28. Ана Марковић
29. Данка Газдић
30. Јово Рафаиловић
31. Луција Ђурашковић
32. Крсто Рађеновић
33. Никола Краљ

Стабилност ће бити наш темељ за изградњу будућности Будве, тако да се сваки становник осјећа сигурно у свом дому, на улици и у сваком кутку града. Власти долазе и пролазе, али Будва ће трајати и након свих нас. Важно је имати знамените претке и очувати оно што су нам у аманет оставили, али још важније је постати вриједан предак и оставити добро за будуће генерације. Градимо отворену Будву сви заједно!

“За будућност Будве – Будва, отворени град”

Младен Микијељ,

Предсједник Општине Будва