На Тргу од гвоздених врата, коалиција “За будућност Будве – Будва, отворени град” је са поносом представила свој програм уз традиционално куцање васкршњим јајима. Уз подршку Младена Микијеља, будућег предсједника општине Будва, Тим Будва је представљен заједно са детаљним програмом кампање пред грађанима.

Интересовање грађана за промотивни материјал било је изузетно велико, а разговори са кандидатима за одборнике су потврдили да ће коалиција бити најјача листа на предстојећим изборима. Атмосфера на догађају била је празнична и топло пријемчива, обогаћена традиционалним куцањем јајима.

Позив је упућен свима да подрже коалицију “За будућност Будве – Будва, отворени град” на изборима заказаним за 26. мај. Број 3 – симболизује стабилност, напредак и јединство!

У данима који су пред нама, у духу отворености, наставићемо разговоре са грађанима како бисмо заједно градили позитивну будућност Будве. Спремни смо да саслушамо све сугестије и да заједно створимо просперитетнију Будву у којој ће сваки грађанин имати прилику за раст и развој.

“За будућност Будве – Будва, отворени град”

Младен Микијељ,

Предсједник општине Будва