Дана 30. маја 2024. године, одржана је Изборна скупштина општинске организације Нове српске демократије – Будва.

На сједници су присуствовали пријатељи странке и традиционални коалициони партнери – предсједник ДНП-а Будва, Јовица Греговић и предсједник СНП-а Будва, Крсто Рађеновић.

Крсто Рађеновић је истакао: “Честитам мом пријатељу, другу и саборцу, Младену Микијељу, на избору за предсједника општинског одбора ‘Нова српска демократија – Будва’ и будућем предсједнику општине Будва. Данас се чују ружне ријечи од наше браће, наших пријатеља, дојучерашњих другова. Ја им поручујем са овог мјеста да престану више с тим. Нити је морално, нити је људски, нити је поштено. А гдје је ко, ми добро знамо – нисмо никада издали, па нећемо ни овог пута!

Јовица Греговић, срдачно је поздравио Изборну скупштину у име ДНП-а и Милана Кнежевића, истичући важност политичког јединства, енергије и постигнутих политичких резултата. “Желим бити међу првима који честитају Младену Микијељу на избору за предсједника општинског одбора и будућем предсједнику општине Будва. Са сигурношћу вјерујемо у успјешну политичку будућност Будве и заједнички рад на остварењу политичких циљева наше побједничке коалиције.”

“За будућност Будве – Будва, отворени град”

Младен Микијељ