Свједоци смо очајничких покушаја ДПС-а да дискредитује нашег кандидата за предсједника општине Будва, Младена Микијеља, повезујући га неосновано са нелегалним активностима.

Ове оптужбе проистичу из лоше протумачених изјава министра Одовића и немају никакву основу у реалности или чињеницама.
Треба нагласити да су сви пројекти, укључујући предмјер и предрачун грађевинских радова, израђени за вријеме управе ДПС-а 2019. године. Ако постоји било каква грешка у предрачунима, она је искључиво плод нерада ДПС-а, а не садашњег руководства. 

Ово је ниво примитивног политиканства, на који грађани Будве не пристају и јасно препознају иронију гдје ДПС критикује процесе које су сами успоставили. 

Изјава ДПС-а да не очекују реакцију тужилаштва је не само смијешна, већ и показатељ дубоке корупције унутар те странке.
Да је тужилаштво имало више ресурса, већина руководства ДПС-а, укључујући њиховог шефа Мила Ђукановића, већ би се нашла иза решетака. Правда у Црној Гори мора бити задовољена. Умјесто што гађају камењем своје политичке противнике, било би поштеније да у ДПС-у прихвате одговорност и покажу на људе који су крали и пљачкали у њихово име. 

Позивамо их да се јасно и јавно одрекну свих корумпираних чланова своје партије ако желе да их политичка сцена икада поново схвати озбиљно.

На крају, јасно је да ДПС никада више неће бити дио власти у Будви, осим ако се не појави неко коме је лични интерес важнији од интереса грађана Будве, исто као што је то деценијама било ДПС-у. То је једина нада за враћање ДПС-а на власт, формирањем коалиције са онима којима дијеле исте “вриједности” и интересе. 

“За Будућност Будве – Будва отворени град” остаје непомирљиви противник корупције и лошег управљања које је ДПС симболизовао. Ми стојимо чврсто у заштити интереса свих грађана Будве и обећавамо да ћемо наставити да радимо на стварању транспарентне, праведне и просперитетне будућности за Будву.

 “За будућност Будве – Будва, отворени град”

Младен Микијељ,

Предсједник општине Будва