ДПС не може сам формирати власт, осим са листом са којом нико не жели сарадњу

Како се приближавамо кључним изборима који ће одредити будућност Будве, важно је разумјети једине мотиве и циљеве који стоје иза професионалних политичара који претендују да воде наш град.

Напад на нашег члана, Николу Краља, од стране ,,сателит листе“ која планира коалицију са ДПС-ом, су неосноване, лажне и дио шире политичке игре усмјерене против Будве и наше листе ,,За будућност Будве – Будва, отворени град“.

Никола Краљ, чији интегритет и посвећеност Будви познају сви који га знају, на мети је страшних оптужби.
На састанку са таксистом Далибором Симоновићем, господин Краљ је једноставно и јасно изложио да се помоћ по питању његовог правног спора са Oпштином може једино рјешавати транспарентно и законито.

Ове акције су дио кампање ,,сателит листе“ и њихових партнера из ДПС-а, који традиционално користе притисак и манипулацију како би остварили своје циљеве. Они не бирају средства да дискредитују противнике који им стоје на путу ка власти, користећи се неистинама и прљавим триковима како би скренули пажњу са својих сумњивих активности и веза.

Ми, у листи ,,За будућност Будве – Будва, отворени град“, стојимо иза Николе Краља и свих наших чланова који су неправедно нападнути. Позивамо све грађане Будве да препознају ове очајничке покушаје наших противника да на штету наших суграђана и Будве манипулишу јавним мњењем.

Док они настављају са својом кампањом неистина, ми остајемо фокусирани на пружање истине и транспарентности, залажући се за праведну и свијетлу будућност Будве. На изборима имамо прилику да покажемо да Будва заслужује боље, заслужује лидерство које ће се борити за њене праве вриједности.

Сви у Будви знамо да ДПС не може формирати власт без нових фантомских листа, стога је договорена сарадња са ,,сателит листом“, са којима нико други не жели да сарађује. Ова коалиција не носи ништа добро, напротив, она пријети да врати Будву у мрачно вријеме изолације, понижења и пљачке. Такав исход избора можемо да спријечимо само ако се ујединимо око наших људи које сви знамо, цијенимо и поштујемо, умјесто да допустимо онима којима је лични интерес и власт једино важно.

Наша листа ,,За будућност Будве – Будва, отворени град“ је посвећена изградњи Будве, као чистог, уређеног града и одговорне управе, града који цијени сваког свог становника и који пружа сигурност и просперитет свима који га воле. За разлику од нас, Демократска партија социјалиста (ДПС), заједно са својим јединим могућим савезником ,,сателит листом“, гледа на изборе као на прилику да се домогне власти по сваку цијену.

Не смијемо дозволити ове политичке игре и манипулације. Ови избори нису само политички догађај. Они су прилика да се стане на пут онима који желе да искористе Будву за своје себичне интересе. ,,За будућност Будве – Будва, отворени град“ значи преузимање одговорности за све наше грађане, градњу транспарентног система управљања који штити интересе сваког појединца, а не само одабраних.

Стога вас позивамо да својим гласом подржите нашу листу ,,За будућност Будве – Будва, отворени град“, да заједно одбацимо покушаје ДПС-а и њихових савезника да отму наш град и вратимо Будву њеним правим вриједностима – отворености, поштовању и заједничком напретку.

“За будућност Будве – Будва, отворени град”
Младен Микијељ,
Предсједник општине Будва