У Будви су данас разговарали предсједник општине Беране Вуко Тодоровић и Младен Микијељ, који ће предводити листу “За будућност Будве” на изборима који ће се одржати 26. маја. 

Предсједник Општине Беране, Вуко Тодоровић, пружио је данас пуну подршку коалицији ,,За будућност Будве – Будва отворени град” и Младену Микијељу, и истакао да су поново на једној листи окупљене политичке снаге које су побиједиле 30. августа 2020. године и да је сигуран у тријумф коалиције За будућност Будве.

“Позивам све људе из Берана, који су настањени у Будви у великом броју, да снажно подрже листу ‘За Будућност Будве – Будва отворени град’ јер кроз уједињење се могу створити бољи услови за све грађане Будве”, изјавио је Тодоровић. 

“Захваљујем предсједнику Општине Беране Вуку Тодоровићу, као и посланици Јелени Божовић на подршци. Наша визија је Будва – отворени град и желимо да сви људи који су изабрали Будву као свој дом са нама граде њену бољу будућност. 

Да заједно градимо град у којем се свако осјећа добродошло, сигурно и поштовано. Људи из Берана и конкретно са цијелог сјевера су дали велики допринос за развој Будве и увјерен сам да ће тако бити и у наредном периоду. 

Посебно ме радује што након избора 30. августа 2020. године поново имамо коалицију која је окупила оне који су ослободили Црну Гору и Будву и срушили режим Мила Ђукановића. Кроз такво заједништво ћемо доћи до резултата и остварити убједљиву побједу на изборима 26. маја”, рекао је Микијељ.